10.10.2013 г., 18:31 ч.

Писито 

  Поезия » За деца
1235 0 6

ПИСИТО

 

Кой във къщи тихо мърка,

кой потропва с лапичките,

кой опашката размята,

явно коте имаме у нас.

 

С розовото си езиче

ближе лапички, муцунка мие.

Със ушички то преде -

хем е коте, хем не е.

 

Гледа те с очички сини,

моли ти се с ласкав глас,

гуши се и те целува,

Писито любимка е у нас.

 

 

 

© Лордли Милордов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??