Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
На сватбата на близката съседка,
отново се направих на прасе.
И с хубаво наквасена брюнетка
започнах да играя на шише.
Засякохме се с нея край чешмата.
Възпитано й казах две слова.
Чак след това я мляснах по устата.
А тя ми хвана топките с ръка.
Избиха ми набързо всички свещи.
Проплаках като мъничко дете.
Брюнетката, с ръката беше веща.
И тялото ми взе да се тресе.
От зор я изпохапах край вратлето.
Направих й градинки, от зъбИ.
А тя ме дръпна здраво за чушлето,
и близкия кенеф със шут разби!
Веднага ме постави там да седна.
Разскъса мойта риза като звяр!
Досущ акула, страшно ме погледна.
Сякаш бях в морето, в Занзибар.
Започна да ме дращи по гърдите!
Целуваше избилата ми пот!
Отхапа две парченца от ушите ми!
Изплю ги върху хлъзгавия под.
Но в този миг кенефа се пропука:
Водата от казанчето изби.
Пропукаха се също - два улука,
с фекалните, отпадъчни води.
Изпробвах във дъжда да се отърся
от седналото върху мен моме.
Но мацката бе почнала да търси
из прашките ми моето чушле.
Захванахме любов под водопада:
Под скъсаните от мерак тръби.
Не минах без шамари, за награда!
Довърших я с вмирисани гърди.
Завърнах се на булчинската маса.
Опитах пак ракията на вкус.
Троянска бе, но не от висша класа.
Поканих младоженката на блус.
Танцувах с нея дълго Полска полка.
Тя стискаше с гримаса своя нос.
Пиян като прасе - Какво пък толкова:
Пиянството е принципен въпрос.
Юри
Йовев
Август
2022 г.
© Yuri Yovev Все права защищены