Aug 10, 2022, 8:04 AM  

Пиянството е принципен въпрос 

  Poetry » Humour
605 2 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

На сватбата на близката съседка,

отново се направих на прасе.

И с хубаво наквасена брюнетка

започнах да играя на шише.

 

Засякохме се с нея край чешмата.

Възпитано й казах две слова.

Чак след това я мляснах по устата.

А тя ми хвана топките с ръка.

 

Избиха ми набързо всички свещи.

Проплаках като мъничко дете.

Брюнетката, с ръката беше веща.

И тялото ми взе да се тресе.

 

От зор я изпохапах край вратлето.

Направих й градинки, от зъбИ.

А тя ме дръпна здраво за чушлето,

и близкия кенеф със шут разби!

 

Веднага ме постави там да седна.

Разскъса мойта риза като звяр!

Досущ акула, страшно ме погледна.

Сякаш бях в морето, в Занзибар.

 

Започна да ме дращи по гърдите!

Целуваше избилата ми пот!

Отхапа две парченца от ушите ми!

Изплю ги върху хлъзгавия под.

 

Но в този миг кенефа се пропука:

Водата от казанчето изби.

Пропукаха се също  -  два улука,

с фекалните, отпадъчни води.

 

Изпробвах във дъжда да се отърся 

от седналото върху мен моме.

Но мацката бе почнала да търси 

из прашките ми моето чушле.

 

Захванахме любов под водопада:

Под скъсаните от мерак тръби.

Не минах без шамари, за награда!

Довърших я с вмирисани гърди.

 

Завърнах се на булчинската маса.

Опитах пак ракията на вкус.

Троянска бе, но не от висша класа.

Поканих младоженката на блус.

 

Танцувах с нея дълго Полска полка.

Тя стискаше с гримаса своя нос.

Пиян като прасе - Какво пък толкова:

Пиянството е принципен въпрос.

 

 

Юри

Йовев

Август

2022 г.

 

© Yuri Yovev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Майк Тайсън от “Ергенски запой”, Пепи. 😀
  • Да не е бил Тайсън туй моме?
    И яко рита, и уши пасе! 😅 🤣
  • Тони, музата е виновна! 😀
  • "Отхапа две парченца от ушите ми!
    Изплю ги върху хлъзгавия под." - голяма усмивка, без коментар. Енциклопедия си, евала!
Random works
: ??:??