По пътя на живота
изгубих се в самота...
По пътя към сърцето ти,
без твоето присъствие
угасна любовта...!
Не искам да четеш в очите ми
болката от празнотата!
Не искам да се ровиш в мечтите ми,
и тях изгубих безвъзвратно...
Остави ме сама на пътя!
Сега не питай как живея!
Аз просто трябва да вървя
и без теб да мога да се смея...
21.08.2010г.
© Моника Стойчева Все права защищены
и тях изгубих безвъзвратно..."
Не унивай! След бурята винаги идва слънце