Глей сега,
аз пак така
моята целувка искам,
искам твойта разпиляна
по лицето ми коса,
онзи дъх на пазвата аз искам,
и дъхът ми да оставя там следа.
Глей сега,
аз пак така
за ръката твоя топла си мечтая,
за събудената топлина
на любовта в сърцата,
за тръпката оная аз мечтая!
Глей сега,
аз пак така
в спомена за тебе въздуха поемам,
да усещам размечтаните сърца,
като едно в душите заедно да греят!
Глей сега,
аз пак така
с образа ти се събуждам и заспивам,
ти за мен и днес си любовта,
ти за мен и днес мечта си!
Максим Велков
© Максим Велков Все права защищены