19.06.2019 г., 7:34 ч.

По спомена, мечта! 

  Поезия
446 0 0

 Глей сега,
аз пак така
моята целувка искам, 
искам твойта разпиляна 
по лицето ми коса,
онзи дъх на пазвата аз искам, 
и дъхът ми да оставя там следа.

Глей сега,
аз пак така
за  ръката твоя топла си мечтая, 
за събудената топлина
на любовта в сърцата, 
за тръпката оная аз мечтая! 

Глей сега, 
аз пак така
в спомена за тебе въздуха поемам,
да усещам размечтаните сърца, 
като едно в душите заедно да греят!

Глей сега,
аз пак така
с образа ти се събуждам и заспивам,  
ти за мен и днес си любовта, 
ти за мен и днес мечта си!

Максим Велков

© Максим Велков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??