17 февр. 2010 г., 11:09

Почти приказка 

  Поэзия » Любовная
438 0 6

Преставам
да разказвам напоително

за себе си,

да се усмихвам,

да разбирам,

да копнея. 

 

Изпадам

в статус на летаргия,

застивам,

не въздишам,

не сънувам,

не живея. 

 

В такова състояние

ли е изпаднала Принцесата,

преди да я целуне онзи момък?

Дали за мен,

макар след 100 години,

ще слезеш  

от вълшебен облак?

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??