Повдигна жаба крак,
налбантин каза:"Как?".
- Кови и моя крак!
- Не става! Чакай! Как?
- На конят може, а?
- Но, той е кон, нали?
- Кови! Кови сега!
- Но знай, че ще боли!
- Кови! Не му мисли!
- Но ти си жаба, а?
- Подкова донеси!
- Ще стане знай беля!
Повдигна жаба крак.
Налбантин - щрак - щракщрак!
А жаба - квак - кваквак!
Кога? Дали? И как...?
© Хари Спасов Все права защищены