3.10.2020 г., 1:11 ч.

Подковаването на жабата 

  Поезия » Хумористична, Друга
437 2 5

Повдигна жаба крак,

налбантин каза:"Как?".

- Кови и моя крак!

- Не става! Чакай! Как?

 

- На конят може, а?

- Но, той е кон, нали?

- Кови! Кови сега!

- Но знай, че ще боли!

 

- Кови! Не му мисли!

- Но ти си жаба, а?

- Подкова донеси!

- Ще стане знай беля!

 

Повдигна жаба крак.

Налбантин - щрак - щракщрак!

А жаба - квак - кваквак!

Кога? Дали? И как...?

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??