на Т.Х.
Развод!Голям фурор на вечно търсеща поетеса!
Но кой съм,че да съдя грешно?Лирична намеса,
не ще превърже чужда рана!Страдат чувствата
несподелени на мъжа,загубил муза на изкуството!
Но тя е влюбена отново!Дори когато в сън се носи:
желае любовното слово,да я обладае без въпроси!
© Стойчо Станев Все права защищены
Благодаря, Младен!🤔
Благодаря за този духовит и весел коментар, Гош!🤗