У нас всичко е тип-топ, ама наужким!
Усещаш ли тънката разлика, моля те?
(хи-хи... хи-хик!)
Чета си аз, примерно, стиховете на Пушкин,
а в сайта пробутвам от моите (смиг!).
И аз като другите. Аз да не би
да съм накапан, или да съм щърбав?
На тоя свят всеки нещо дроби,
с надеждата друг да го сърба.
Мандалото хлопна (ужким европно).
Всяко минало е загърбено.
Но… надробеното още е топло.
Тепърва ще има да сърбаме.
© Райчо Русев Все права защищены