Помниш ли миналото лято?
Онова, крайбрежно изгорялото
на весели лунички.
Тогава заровихме ръцете си
във пясъка. На топло.
Зачакахме морето да ни вземе,
а слънцето белязваше лицата ни
със шоколадови усмивки.
Така заспахме - със русалките,
а когато се събудихме отново,
беше вече зима.
На Каварна
18.11.2008г.
© Адриана Все права защищены