12 дек. 2007 г., 08:43

Понякога 

  Поэзия » Любовная
872 0 4

ПОНЯКОГА

 

Понякога си мисля, че светът
безсмислено жесток е с мен,
отнема всичко мое мило, свято,
и връща болката във мен.

Понякога си мисля - имам сила,
поискам ли, света ще преобърна.
Но ти отнемаш мойта воля,
объркана отново в теб се крия.

Понякога се моля да потъна
в очите ти - красиви, но студени.
В прегръдките ти сякаш спира
за миг да се върти светът.

Понякога те искам и проклинам,
и търся те, и бягам пак от теб.
Да те прогоня шепне моят разум,
сърцето ми те иска всеки ден.

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??