21 окт. 2022 г., 20:17

Понякога обичам до умиране 

  Поэзия » Любовная
478 0 1

Понякога обичам до умиране

 

/Свидна/

 

Понякога, само понякога,

оставям вратата отворена,

на топлия вятър, от някъде,

довеял във скута ми спомена.

 

Понякога, само понякога,

усещам дъха ти в косите си

и всяка лъжа е загаснала

и блясъка паля в очите си!

 

Понякога, само понякога, 

обичам така до умиране,

до болка прегърнала спомена,

забравям отново за раните!

 

 

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??