17 авг. 2011 г., 10:47

Последен бряг 

  Поэзия » Любовная
952 0 2

Обич от пороен дъжд

с ухание на жар небесна,

не, аз вече не съм същ...

а животът - кораб ме понесе...

 

По вълни на страст и нежност,

към прошката човешкото у мен...

тук на първи бряг, без тежест,

остана ми един непокорен...

 

Където аз ще споделя

живота свой - искрица нежна,

защо да дишам и горя?!...

Ако няма ти от тях да вземеш...

 

Последен бряг за мене си,

аз имам викове от щастие,

нека корабът с мечти

последен пътник вземе на криле...!

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??