19 мая 2009 г., 20:17

Последната любов на снайпериста 

  Поэзия
473 0 6

Любовта е на девет часá и поема

в онази посока – залязващи чувства.

И все още пред теб е за дълга секунда:

прецежда тъгата през траурни мигли,

а в очите ú вече се раждат светулки.

Как нейните стъпки ти газят душата!

Но ти имаш достатъчно време да пратиш

куршума от своята същност взривена...

Без прицелване тя те улучи в сърцето

и то се отдава на своята рана...

 

Вледенено разцъфне ли в него покоят,

тогава ще знаеш: сърцето е мъртво.

© Аноним Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??