28 дек. 2011 г., 13:27

Пред утрин 

  Поэзия » Пейзажная
501 0 0

 П Р Е Д     У Т Р И Н

                                                             

 

 

В  среднощния полъх на водна стихия,

в омайващия изгрев на безпътна вода,

когато морето е гладка тепсия,

когато във нас е просто тъга.

Тогава, когато небето оловно

и слънцето слабо изгрява във мен,

тогава, когато земята проклина от болка,

светът се събужда за новия ден!

 

 

Паскал Кюмурджиев

© Паскал Кюмурджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??