2 февр. 2013 г., 10:31

Прелом 

  Поэзия » Любовная
590 0 0

Стоя на прага, в душа ми вали.

Кървави облаци над мен са надвиснали.

Бурята как да спра, от мъката да се отърва...

 

Стоя на прага със празни очи.

Във пътя се взирам и търся следи...

За лъч на надежда простора оглеждам.

 

Стоя на прага.., не няма да плача.

За някого там все още нещо знача.

Дълбоко в себе си скръбта ще скрия.

Тъгата от лицето ще изтрия.

 

Стоя на прага, посрещам зората.

Не само ти си на земята.

А с този нов ден,

идва и нова надежда за мен.

© Кат Кат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??