Когато видиш отпечатъка
от времето на моето лице
и белезите ми останали
от дългото пътуване,
когато силата
напуска моите ръце
и греховете ми
остават непоправени
ти знай, през всичките си дни
аз носих те във моето сърце
и знаех – щеше да простиш,
защото много се обичахме.
© Ник Все права защищены