6 июн. 2010 г., 09:32

Прибрана на тъмно 

  Поэзия
517 0 3

Прибрана на тъмно

Като съсирена отметка

Косата ми прашна е

От недокоснато време

 

Аз клатя краката си

Часовник на нови промени

И държа няколко псувни в ръката си

Защото няма кой друг да ги вземе

 

А очите ми са две големи сълзи

Изплакани снощи

Тихо

Под душа

Защото след всичко все още тежи ми

И въпреки всичко съм тука

 

Прибрана на тъмно

Като забравена нощна пеперуда

Се смее захвърлена

Старата ми тетрадка

С някакви думи нахвърляни

 

05 юни 2010 г.

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Като изключим "съсирена отметка", за която и Белла те е поправила, аз смятам , че стихото е много добро! Много ми хареса!
  • само думи,другото е изгрев
    може би
  • пулс - не винаги спокоен (всъщност - никога спокоен)
Предложения
: ??:??