3 янв. 2012 г., 17:29  

Безпътна обич 

  Поэзия » Любовная, Другая
777 0 11

Сърцето ми бие със ритъм различен,
когато си мисля за теб.
И сякаш повтаря "Обичам, обичам!"
и тайно във мене расте.

И става голямо. Побира Земята,
побира Небето, Света...
И аз се усещам безкрайно богата,
и тръгвам към тебе. Без път.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??