3.01.2012 г., 17:29 ч.  

Безпътна обич 

  Поезия » Любовна, Друга
814 0 11

Сърцето ми бие със ритъм различен,
когато си мисля за теб.
И сякаш повтаря "Обичам, обичам!"
и тайно във мене расте.

И става голямо. Побира Земята,
побира Небето, Света...
И аз се усещам безкрайно богата,
и тръгвам към тебе. Без път.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??