Jan 3, 2012, 5:29 PM  

Безпътна обич 

  Poetry » Love, Other
776 0 11

Сърцето ми бие със ритъм различен,
когато си мисля за теб.
И сякаш повтаря "Обичам, обичам!"
и тайно във мене расте.

И става голямо. Побира Земята,
побира Небето, Света...
И аз се усещам безкрайно богата,
и тръгвам към тебе. Без път.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??