7 нояб. 2008 г., 07:28

Приказка 

  Поэзия » Любовная
850 0 2
Днес орисниците са ми птиците -
коленичил съм във каменната зала.
Разделям кламерите от карфиците,
като Пепеляшка във нощта на бала!

Днес във полунощ звънят камбаните!
Реалността прегръща ме отново -
не мога да избягам от занданите,
че май обувките са от олово.

Днес от ябълките пих отрова.
Забравиха ме пак джуджетата!
Красотата в огледалото е нова -
там приятели са ми шишетата!

© Константинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубава приказка, но не шишетата са решението! Поздрав!
  • Ууу, нека само бутилката не ти е приятел, че лоша работа тогава
Предложения
: ??:??