6 апр. 2010 г., 16:33

Приказка за двама 

  Поэзия » Любовная
844 0 7

Красива и спретната маса,

бутилка със вино червено,

в средата поставена ваза

с рози в бордо  кадифено…

                      

Някъде там и ръцете

си шепнат със жестове тихо.

Допират се, ала и двете

отдръпват се малко страхливо.

 

Сега се запалват и свещи -

красиви звезди в полумрака.

И може би много по-вещи

те са сега в занаята.

 

В розово са очилата.

Светът им се вижда прекрасен

и няма значение, няма,

дали този свят е реален…

 

© Венета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??