Природна стихия
Обземат ме чувства, които
Горят в душата ми
сЪщинска вихрушка от емоции и сила
Неочакван порой от действия и думи
Внезапно спокойствие
мОлитва и усамотение
Докрай потопена в океан от размишления
А струи на спокойствие изпълват пространството
Зов за помощ
Ек на недоволство и разочарование
Моралът чезне под калта и пепелта
накраЯ с грохот и тътен се срива светът
Във вихъра на музиката и на танца
изпЪлнени с веселие и смях
Заедно с лицата познати и свидни
До висините се понасям с устрем
Устрем, който ми дава криле, а някъде
Хвърчило се рее в небосвода!
© Ивана Василева Все права защищены