Покани ме тук да остана...
в шейсетия български град...
в полите на платото Стана...
което обикнах от раз...
Не щеш ли дойдох и останах...
заровен в магичния свят...
и вътре в на книгата храма...
какво са другари разбрах...
Видях, че светът е различен...
не просто тревога и страх...
че хората тук са по-други...
че има надежда разбрах...
Покани ме тук да остана...
в шейсетия български град...
в полите на платото Стана...
което обикнах от раз...
И ето - дойдох и останах...
почувствах, че имам мечти...
веднага щом мрака загърбих...
и зърнах небето в звезди...
© Андрей Андреев Все права защищены