21 апр. 2013 г., 17:35  

Пролетно 

  Поэзия » Другая
450 0 9

Каква красота!

Очите болят

от толкова ярки картини.

И птичи ята,

и ябълков цвят...

Небе – до безумие синьо.

 

Напук пролетта

излива над нас

потоци от багри и звуци.

Каква чистота!

И слънчев анфас

и пеещи звънко капчуци.

 

Да можех и аз

да стана  сега

зелена и нежна тревица.

Да стана тих глас,

копнеж и тъга

във влюбена женска зеница.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??