22 июн. 2010 г., 11:10

Проникна и в съня ми 

  Поэзия » Любовная
693 0 7

Проникна с нежен взлом и във съня ми.

Невероятен си. И как успя?

Любов ли е това? Или е друго?

Разтърсват ме и стъпките в жарта...

 

Рубинен е сънят и ще го нося,

като изваян накит с монограм.

И... не това е всичко, не това е.

А другото, което не е сън...

 

За първи път е толкова различно.

Объркана съм – кой си? Как дойде?

И как успя да бъдеш... да си близко?

Запомних теб и топлите ръце.

© Людмила Билярска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??