28 апр. 2011 г., 21:40

Радостта 

  Поэзия » Другая
552 0 1

Радостта човешка... колко пътува,
възседнала нашите бели мечти...
Колко сълзи в живота ни струва,
докато тя при нас долети...

Надежди уморени... колко умират,
недочакали нейната светла зора...
Колко залеза в едно сърце се побират,
докато дойде с изгрева тя...

Радостта бленувана... колко пътува
към ранимите наши крехки души...
В колко сънища човек я сънува,
докато свойто пристигане тя възвести...

              D.Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Радостта бленувана... колко пътува
    към ранимите наши крехки души...
Предложения
: ??:??