21 июл. 2009 г., 15:49

Равносметка 

  Поэзия
1254 0 29

Ти никога не ме погали с длани

и никога не ме целуна с плам.

Не излекува множеството рани,

които всъщност бе нанесъл сам.

 

Не ми прости, че винаги съм твоя -

звезда от някак близък небосклон.

Аз бях една достъпна, лесна Троя,

която падна без троянски кон.

 

Но бях и слънце огненочервено,

което твойте стъпки озарява...

Ти гледаше ме хладно, отегчено

и никога не ме видя такава...

© Нина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??