30 июл. 2010 г., 21:26

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
730 0 0

Събудих се, а нещо не беше наред.

Всичко сякаш си беше същото наглед,

но в мене само беше преобърнато.

И беше мрачно и посърнало.

 

Събудих се, а нещо ми липсваше.

Нямаше го спокойствието, желанието, страстта,

които ме караха да се боря и продължа.

И ми стана тъжно и унило.

 

Събудих се, а не ми се искаше да ставам.

Искаше ми се да се крия в леглото.

Иначе трябваше да се изправя срещу злото.

И се чудя как да спра края, който идва.

 

Будна съм, а съзнанието ми блуждае наоколо.

Мисълта ми е празна и се опитвам да я спра.

Не искам да чувам това, което се опитва да ми кажe отвътре.

Не искам да допусна раздялата...

 

                                               30.07.2010г.

© Петя Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??