12 авг. 2007 г., 16:05

Рисунка 

  Поэзия
956 0 20


Пъстроцветие плахо рисува по дланите
и се къпе в морето от шарени пръсти.
А палитрата цветна разпръскват фонтаните
и събират художници пръските пъстри.


Как рисуват с вълшебните приказни краски...
Бързоходците правят вълшебни магии.
Плахо галят телата, а нежните ласки
изтъкават от багрите пъстри носии.


Уникалните пръсти рисуват, не спират!
И превръщат сърцата в заря пъстроцветна.
А боите за обич от пръските сбират.
Нарисувана, сякаш душата просветна.


11.08.2007 г.
Дарина Дечева

© Дарина Дечева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??