19 нояб. 2009 г., 07:44

Рожден ден 

  Поэзия » Другая
1128 1 31

 

                           В памет на мама

 

 

Когато тишината заговори

с гласа ти топъл и до болка скъп

и ласкаво погалиш пак отгоре

лицето ми с ефирния си дъх,

лъчите слънчеви докрай пробият

мъглата с мирис на внезапен дъжд,

дъга, посята от взаимност жива,

молитвено разцъфне в мойта гръд,

тогава знам, че винаги си с мене -

закриляш ме с небесна доброта.

 

На този ден с любов благословена

букет от стихове ще ти даря...

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??