29 нояб. 2006 г., 22:47

розов ноември 

  Поэзия
661 0 9
розов ноември




като ноември
в душата
ромон насълзява
дни
седмици
не спира
мокри студено
сърцето самотно
а изхода е само
зима
замразена и
безперспективна
отношения
само с ледени блокове
колко е тъжно
буца в гърдите
боли
прескачащ импулс
засяда във гърлото
прималява корема
физическа слабост
от негативен ноември
в сърцето
кръвообращение трудно
като настроение мъчно
това е есента
когато в разума
листата падат
по друмите на съвестта
е кал
душевното небе е мрачно
и даже денем
светят лампи
изкуствен
акумулаторен живот
това е есента
щом сълзи
разреждат кръвта
когато
сърцето проронва
розови капки




ЧАР..........29.11.06


© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??