28 сент. 2017 г., 20:28

Само той 

  Поэзия » Пейзажная
730 3 6

 

Зад тежък облак
слънцето се скри,
между брезовите клонки
вятърът се сви.
Пчелите
в кошерите се прибраха,
птичите гнезда
опустяха.

Само по перваза
дъждът
тихичко ситни...

  

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??