Вероятно с право нарече ме предател,
а аз думи не намерих, за да обясня,
че исках като искрен твой благожелател
от греховната любов да те освободя.
Потъвайки надолу в хватката на мрака,
не можех да допусна и теб да повлека,
не исках, страдайки от болка, във батака
със мен безразсъдно и теб да завлека.
Объркана в мисли, не знам дали съм права,
изгубена във чувства, не знам дали греша,
но едно е ясно – не исках до забрава
на грижи тежки и тебе аз да обрека.
С мисълта една, че повече от всичко
за мене ти си важен и единствен си
и със жертвено желание едничко,
реших, че без мен по-щастлив ще бъдеш ти.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены