22 июл. 2007 г., 12:06

Самота 

  Поэзия
629 0 7

  Красива нощ, а ти си сам
  с бутилка водка във ръката.
  Отпиваш жадно, целия облян
  в сълзи, защото ти горчи в душата.

  Боли, нали, от тази самота,
  когато под завивките не чака никой,
  а ти жадуваш обич, късче топлина,
  за да почустваш, отново, че живееш?... Но напразно.

  И става три, затихва твоя плач,
  унасяш се в съня си най-накрая.
  Изпил таблетките за сън на мъничкия шкаф,
  унасяш се в съня си най-накрая.

                    

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??