8 мая 2013 г., 14:38

Самота 

  Поэзия » Любовная
568 0 1

Всяка вечер идва ми  гостенка,

по-често е с мен, отколкото ти.

Тя е със име самота

и често разплаква моите очи.

 

Вратата не отварям,

но винаги намира начин да влезе.

В себе си се затварям,

чувствам се като беззащитно дете.

 

Самотата, тя винаги е до мен,

а ти си все така далеч.

Изминава ден по ден

в мисли за любим човек.



© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??