28 мар. 2018 г., 02:43

Самота 

  Поэзия » Другая
622 0 5

Отпих от пълната чаша,

отпих си глътка една

и в сивите сенки на здрача,

съзрях самота, самота....

 

И спускат се облаци сиви,

небето черней се самó,

дъжд за другар ще повика

да нощуват си двама в едно.

 

И в леглото от облаци пухени

да се сгушат на малко кълбо,

Как да трае сърцето човешко

да будува до късно самó?

© Стефка Брайнова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??