5 нояб. 2012 г., 15:23

Самотна вечер 

  Поэзия » Другая
477 0 4

 

 

                         Самотна вечер

 

            Вярна спътница е самотота.

            Не е изменчива надежда,

            нито е зов от обич непозната.

            Обрича тя, но не подвежда.

 

             Наднича през прозореца Зората.

             Из бъдещето пак ще ни развежда.

             Кокетка и лъжкиня - всепризната,

             с Деня все пасиансите нареждат.

 

             Но аз съм с вечерта и със самотата,

             а есента при спомените ме отвежда.

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??