Самотни само
лудите
умират...
http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk
Душата ми е
болна.
До отпадъчност.
Не мога
да запълня
празнините.
Дори сама
мечтите си
погазих,
отровена от
истини прикрити.
...
Но ти мълчиш.
Студено-
ироничен.
Отново
ме задавяш
с грубостта си.
А аз се моля
за трохи внимание,
отново заслепена
в нежността си.
...
Във дланите ни
лумвали са
пламъци.
Сами гасихме ги
със дъжд
пороен.
Избрахме си
да бъдем
въглени,
наместо
да запалим обич
огнена.
...
Родени сме със теб
на кръстопътища.
Пред мелниците
вятърни
не всеки спира.
В борбата с тях
навярно
с тебе луди сме,...
че всеки път
за обич
се убиваме.
...
Не исках много.
Само да си
там.
Да ми помогнеш
да се съградя
наново.
Не го дочакахме –
наместо плам,
във мрака
разпиля се само
„сбогом”.
...
Не се събуждай.
Беше сън,
във който
сме играли роли
главни.
И оцелявахме
във толкова
лъжи.
Сега е време
истините
да си кажем.
...
Безсилна съм.
Напълно се съсипах
от чувства
и емоции окаляни.
Остàви ме
и вече си
отивам...
Изглежда,
всичко е било
напразно...
Задръж поне
последната ми истина –
самотни само
лудите
умират.
Особено онези,
дето
убиват любовта си
предумишлено.
...
© Елмира Митева Все права защищены
и друго ще ти кажа това че ти боли и че си себе си (в произведението ) не е оправдание... всеки го боли всеки а пък ние имаме (повтарям се за 999-ти път ) не дарбата - проклятието да нарисуваме болката си пък дори и усмивка да сътворим от нея ... после се показваме "голи" пък дори ни и критикуват ма ... на който не му изнася да не се захваща ...
а стихът ти ми харесва... знаеш...