11 нояб. 2010 г., 11:36

Самотните мъже 

  Поэзия » Другая
2207 0 10

Самотните мъже

се взират дълго в мрака.

По мислите-въже

изкачват се и чакат

внезапно да изгрей

в живота прозаичен

една Жена и нея

безумно да обичат.

Небръснати са те.

Самотни пият бира.

С душата на дете,

което не разбира,

защо в света голям

тъй честичко се случва,

на щастието храма

все да е заключен.

С Фортуна спорят те -

разпалено, горещо.

В сърцата им расте

надеждата за Нещо...

Цигарата дими -

недогоряла рана...

Затрогващо сами,

докрай неразгадани -

самотните мъже...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??