10 янв. 2014 г., 09:39

Самозадоволяване по навик +18 

  Поэзия » Юмористическая
1154 0 4


Зимната прохлада спохожда моя гръб
и с дебелите терлици се чувствам като ръб.
Търся начин да се сгрея, но пари за печка няма,
бих се раздвижил, но ленивостта ми е голяма.
И ето, в гащите си пъхам студената ръка 
и почвам да се барам долу – ей така.

 

Със свободната ръка пиша странни думи
к’во гледа ми се ся – тийн или пък пуми?
Ръката ми се измори и съм вир вода,
а тъкмо намерих любимото порно – О, да!
Свършвам крещейки и прещраквам всички табове,
щом си имам ръце не ми трябват сексуални актове.

 

Всичко отмина, аз още дишам тежко, 
крие се от срам пишлето ми младежко. 
Бърша монитора, тъжен, изцапан, но стоплен,
този спомен ще си го взема в живота задгробен.
„Ох, господи, какво си правя с живота?” –
мисля си аз и пак пускам Дота.

© Александър Койчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??