11 мая 2018 г., 11:04

Сега друг филм (част две) 

  Поэзия
672 2 3

Погледни цветята,

родени в нюрнбернгската нощ, 

надигнати за да ухапят, 

когато плачат, 

когато нежно плачат. 

Ти поглед сляп, ще видиш сълзи

те разкриват всеки лик, всеки цвят, 

всеки ален цвят, който харесваш. 

Виж – видях!

И краят им в очите който чака,

в очакване за теб и мен, и някой, 

когото като нас  и той е чакан, 

когато здрач е...

щом нежни погледи заплачат.       

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??