5 нояб. 2019 г., 19:07  

Шарено 

  Поэзия » Другая
401 2 10

Ще си купя лачени обувки,
всяка локва смело ще прескачам,
сламена капела, с две-три джувки,
и...Cпоред клюкарките, откачам.

Ще си купя дъгоцветна блуза,
и червило в цвят от светофара.
Клюките...Целувки, трия буза,
свиркам си. Виж ти! Била съм стара.

Захарен памук ще си намеря.
Ще си лепна няколко лекета.
Днес живея! Утре, или вчера...
Ваши са! Обичам ви! Поета.
 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??