Nov 5, 2019, 7:07 PM  

Шарено 

  Poetry » Other
406 2 10

Ще си купя лачени обувки,
всяка локва смело ще прескачам,
сламена капела, с две-три джувки,
и...Cпоред клюкарките, откачам.

Ще си купя дъгоцветна блуза,
и червило в цвят от светофара.
Клюките...Целувки, трия буза,
свиркам си. Виж ти! Била съм стара.

Захарен памук ще си намеря.
Ще си лепна няколко лекета.
Днес живея! Утре, или вчера...
Ваши са! Обичам ви! Поета.
 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??