5.11.2019 г., 19:07 ч.  

Шарено 

  Поезия » Друга
399 2 10

Ще си купя лачени обувки,
всяка локва смело ще прескачам,
сламена капела, с две-три джувки,
и...Cпоред клюкарките, откачам.

Ще си купя дъгоцветна блуза,
и червило в цвят от светофара.
Клюките...Целувки, трия буза,
свиркам си. Виж ти! Била съм стара.

Захарен памук ще си намеря.
Ще си лепна няколко лекета.
Днес живея! Утре, или вчера...
Ваши са! Обичам ви! Поета.
 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??