24 окт. 2023 г., 15:55

Шейсет минути 

  Поэзия » Любовная
298 0 0

Снимка стара
в мен остави.
Нощем чувам гласове.
Поредна гара
влака бави,
закъснява с часове.

Чакам нощем,
чакам денем,
тъй в ръката си със свещ.
Чакам още
час последен
ти на мен да ми дадеш.

Шейсет минути
мисля, стигат
да изплача моята мъка.
Едни нечути
чувства умират.
Само раните са тука.

Сърце наряза
с груба мисъл
и го остави да кърви.
и му каза
няма смисъл,
на майната си да върви.

© Krischo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??