посветено на младите шофьори, взетите листовки, ядосаните изпитващи, новите хоризонти и зелените светофари
Замъглени погледи и свалени стъкла,
по бронята капки дъжд свирят симфония.
В огледалото странично се оглежда света
със цялата си звучна човешка какафония.
Резервоарът е пълен с бензин и мечти.
С включени фарове животът е светъл.
Към нови неща устремени очи.
С вас ще сме на всеки километър.
© Мария Все права защищены